En dan is de week vakantie alweer om!

Het is weer maandag, een week geleden begon onze vakantie nog maar net. En hadden we net de verjaardag van Matijs achter de rug. Met nog een hele week voor ons die we lekker met z’n drieën samen thuis doorbrachten. En deze week begon goed, met lekker weer. Altans de middag. Toen hebben we een lekker stuk gefietst. Nog nooit gedaan met z’n 3. Maar Matijs vind het altijd prachtig op de fiets. En ik geef hem geen ongelijk natuurlijk.

Dinsdag hebben we ook lekker de hele dag thuis door gebracht, lekker geluierd. Was eerst niet de bedoeling, zouden zoveel doen deze vakantie. Maar soms veranderd de planning nog wel eens he! We hebben lekker om gerommeld in huis en weer lekker genoten van onze dag samen.

Onze vakantie begon goed, maar eindigde dus in ziekte.

Woensdag hebben we Matijs bij mijn schoonouders gebracht, zo konden we zelf even lekker aan de slag. En dan kun je ook even lekker doorgaan. En Matijs vermaakt zich daar altijd prima, ze wonen op een boerderij dus lekker alle ruimte om te spelen. En de opa’s en oma’s vinden dit natuurlijk ook geen straf als ze lekker met de kleinkinderen kunnen zijn. Zo hebben we onze slaapkamer even helemaal omgegooid zodat we meer ruimte kregen. We hebben niet een heel groot huis dus er veranderd nog wel eens wat om te kijken wat voor inrichting nou de meeste ruimte heeft. En s’ avonds lekker gesport zoals elke woensdag.

Donderdag begon de dag met dat Matijs niet fit was, gelijk al wakker geworden met koorts. En zo later s’ middags kwam ook alles eruit. Arm mannetje. Was hem nog nooit gebeurd, dus hij wist ook echt niet zo goed wat hem overkwam. Dus die heeft de hele dag lekker bij ons geknuffeld en lekker geslapen en wij hebben weer lekker om gerommeld in huis. Dat is toch ook wel heel erg lekker hoor als je vakantie hebt.

Vrijdag stond ballorig op de planning. Matijs had nog wel een beetje koorts, maar was zo vrolijk en speelde zo lekker al thuis dat we toch besloten te gaan. Hoewel manlief nu ook ziek werd, wou die wel erg graag mee. Na ballorig stond Ikea op de planning, zodat Matijs in de auto lekker lang kon slapen. Want het slapen overdag gaat op moment wat lastiger. Maar omdat Erik toch nog steeds niet fit was, zijn we lekker naar huis gegaan. Thuis bleek dit ook een verstandig idee, werd er niet echt beter van al die drukte. Onze vakantie begon goed, maar eindigde dus in ziekte.

Zaterdag was Erik nog niet fit, dus ben ik alleen naar Joure gegaan. Matijs ging logeren bij opa in Joure. En zo kon manlief lekker in alle rust beter worden. Die zou s’ avonds naar een voetbalwedstrijd, dus wou ook graag beter worden. Nu kon die lekker even bijtanken zonder wakker te worden van gehuil. En zo kon Matijs ook eerder naar opa, goh wat een straf. Eenmaal thuis was Erik aardig opgeknapt, lang leve de hot Coldrex en kon zo toch naar het voetballen. Zelf had ik een avondje toneel op de planning, van het dorp waar we wonen. Oh en dit was me toch leuk. Vooral na het stuk ha ha, Er was nog gezellige muziek, dus er werd nog wat af gedanst.

Zo was het alweer zondag. En konden we lekker uitslapen, dat betekend om 8 uur alweer uitgeslapen zijn. Dus hebben we de zondag lekker rustig gestart en zijn we langzaam weer richting Matijs gegaan. We hadden nog een verjaardag in Joure, dus dit kwam precies goed uit. Matijs opgehaald bij opa en door naar oma. Hier hebben we lekker chinees gegeten en zijn we weer naar huis gegaan. En hebben we in bed boer zoekt vrouw gekeken en was onze vakantie alweer om.

En vandaag is het weer maandag en is het mega triest weer. Lekker weer om op de bank te zitten en een leuke blog voor jullie te schrijven. Plus zit ik een beetje noodgedwongen op de bank omdat ik weer zo’n last van mijn rug heb.. Vorige week in de vakantie had ik er weinig behoefte aan, ons verstand stond op relax. En wou ik lekker genieten van mijn gezinnetje.

Liefs,

Sabrine.

Advertentie

Gepubliceerd door Sabrine de Groot-Bakker

~ 23 Jaar ~ Verkoopspecialist ~ Blogger bij Leesvoerr

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: