Hoe gaan we dit eens aanpakken?

Hallo lieve lezers,

Sinds afgelopen week ben ik begonnen bij mijn nieuwe baan. Allemaal weer even wennen, vooral met de oppas en het coronavirus om ons heen. Langere dagen dan ik gewend was, en Erik die ook gewoon volledig werkt. Die sinds deze week ook nog in een ander filiaal begint. Allemaal nieuwe dingen, en allemaal dingen om weer aan te wennen dus. Nou dat is niet voor ons weggelegd. Dit gaat gepaard met stress en onwennigheid.

Deze week draai ik ook 3 volle dagen, dus dit zal al helemaal wennen zijn. Vanmorgen is Matijs alvast bij z’n oma, omdat Erik daar nu dichtbij is gaan werken. Dit scheelt voor mij op maandag morgen en heb ik meer tijd voor m’n eigen dingen zoals bloggen! En ik ben lekker even iets langer in bed blijven liggen als normaal. En lekker make-uppen op m’n gemak.

Ondertussen dat ik lekker aan het schrijven ben, staat er een lekkere cake in de oven gaar te worden. Deze kan ik nog net lekker mee nemen voor bij de koffie vanmiddag op het werk. Hier kan ik wel aan wennen hoor deze vrije tijd haha. Nee grapje, maar zo op een maandag ochtend is het best wel lekker.

Ik ben nu al onwennig en denk de hele tijd dat Matijs op bed ligt en elk moment wakker kan worden of zo. Maar dat is helemaal niet zo. Wel heb ik nu ook tijd om lekker op m’n gemak op te ruimen zonder dat kleine handjes alles overal weer uit pakken en ik 100 keer weer opnieuw kan.

Wij gaan de aankomende weken vooral uitzoeken hoe ons ritme het beste is. Voor jullie een fijne week, op welke manier die ook is. Thuis, of thuis bij de kids.

Liefs,

Sabrine

Advertentie

Gepubliceerd door Sabrine de Groot-Bakker

~ 23 Jaar ~ Verkoopspecialist ~ Blogger bij Leesvoerr

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: