Matijs alweer 1 Jaar.

Hallo lieve lezertjes,

Gister is Matijs 1 jaar geworden. Vorig jaar na lang wachten, mochten we eindelijk onze zoon ontmoeten op 16 februari. Ik had al de 41 weken aangetikt, dus het mocht van ons nou ook wel eens haha. 1 jaar dat voorbij gevlogen is, net of we even met de ogen geknipperd hebben en hij is alweer 1. Wel een heel mooi en bijzonder jaar, waar veel ontwikkeling is geweest. Van liggen tot staan en al bijna lopen. Van speelgoed ontdekken tot spelen met auto’s en blokjes.

Het eerste jaar was al erg bijzonder, aankomende jaren blijft het natuurlijk wel net zo bijzonder. Alleen dan zijn alle stapjes die hij maakt gewoon iets minder. Ik verheug me er ook echt op hoe de komende jaren zijn. Matijs die steeds meer snapt, steeds meer dingen kan. Over een paar maand rent ie om ons huis heen, en begint ie met zijn eerste woordjes te zeggen. Allemaal stapjes waar ik me als mama ontzettend op verheug.

Bij verjaardagen horen natuurlijk een beetje cadeau’s. Ik heb nog nooit zoveel moeite gehad denk ik om een cadeau te bedenken. Maar jeetje, wat kun je een 1 jarige nou geven. Het besef van cadeaus is er toch nog niet. Maar bijna alles wat geluid maakt en felle kleurtjes heeft is goed. Zo hebben wij nu gekozen voor iets van Toet Toet Auto. We hadden al 1 autootje, en Matijs vind die al erg leuk om mee te spelen. Dus besloten we voor een baan te gaan, en dit kun je ook weer uitbreiden naar veel meer.

Matijs had stiekem al gezien wat hij gekregen had, oeps. Het stond nog in de woonkamer de volgende ochtend. Maar hij was er niet meer bij weg te slaan dus ik denk dat we goed gekozen hebben! Naast deze baan hebben we ook nog een zand en water tafel besteld. Omdat we geen grote tuin hebben, is dit super makkelijk. En je hebt ook nog eens 2 in 1. Deze is helaas nog nooit een keer binnen gekomen, maar hopelijk komt ie toch snel. Wel heeft ie in plaats daarvan een andere zandbak gekregen. Straks dubbel plezier dus.

Verder wat wij als tips kregen om te geven was een loopkar, loopfietsje, duplo, toettoet auto, zoefzoef dieren. Allemaal leuk voor die kleintjes natuurlijk.

Matijs is echt heel goed verwend, van toet toet auto tot zelfs zijn eigen wc. Daarmee kan die straks lekker naast z’n vader gaan zitten (hahaha). En vooral de taart die hij kreeg was echt een succes.

Veel liefs,

Sabrine

Advertentie

Gepubliceerd door Sabrine de Groot-Bakker

~ 23 Jaar ~ Verkoopspecialist ~ Blogger bij Leesvoerr

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: