De laatste zaterdag van maart.

Hallo lieve lezers,

Het is weer de laatste zaterdag van maart, dit betekend dat de klok weer een uur vooruit gaat. Wat mij betreft oké. Matijs is nu steeds tussen 5.30 en 6.00 wakker, en dan staat er morgen ochtend in ieder geval 6.30 of 7.00. Qua tijd maakt het niet uit, maar gaat erom wat er op de klok staat. Vorig jaar was Matijs nog klein dus had hij er nog geen ritme in en dus last van, ik ben benieuwd hoe het dit jaar gaat verlopen.

Gelukkig is het altijd op een zaterdag, zodat we de zondag allemaal kunnen bijkomen. Vooral als de klok achteruit gaat is dit nodig. Tenminste voor zolang het natuurlijk nog gaat duren, dat de tijd veranderd word. Wat mij betreft maakt het echt niet uit. Kinderen zijn vroeg, of het nou winter of zomertijd is. Wel verlang ik altijd naar de lange avonden. Wanneer het weer langer licht is. Dan kun je s’ avonds wat meer doen. Vooral buiten.

S’ avonds word het zometeen wel wat lastiger, ook voor jezelf. Doordat het langer licht is, komt je kind moeilijker in slaap. Maar ook jijzelf. Wat dus lijd tot slaapgebrek, humeur van hier tot tokyo. Wat zal er dus veel koffie gekocht worden aankomende tijd. Niet hamsteren hé, denk aan je medemens. Maar iedereen moet weer bij komen van deze leuke grap.

Nou hebben ze het gehad over het uur niet meer te veranderen, maar eigenlijk is dat ook geen oplossing hè. Dan is het in de winter om 10 uur nog donker, en dat werkt ook weer tegen je natuurlijke klok. Maar dan is het in de zomer ook al om 9 uur s’ avonds donker in juni. Weg lange gezellige zomeravonden. Kun je wel eerder de vuurkorf aan hebben met de reden dat het donker is. Maar die lange zomer avond, met een gezellig vuurtje en de laatste avondzon.. Dat kunnen we toch niet meer uit ons leven bedenken?

Voor iedereen al vast erg veel sterkte morgen ochtend, ik hoop dat er nog genoeg koffie in huis is. Ik zal aan jullie denken wanneer wij er ook heel vroeg uit zijn!! Keep your head up, over een paar weken zijn we dit alweer vergeten.

Liefs,

Sabrine

Advertentie

Gepubliceerd door Sabrine de Groot-Bakker

~ 23 Jaar ~ Verkoopspecialist ~ Blogger bij Leesvoerr

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: